Uw auto verkopen voor export aan opkopers auto export!
U wenst uw auto verkopen voor export op zoek naar opkopers auto voor export wij als opkoper export auto en opkoper schade auto kopen uw defect wagen overal in Belgïe een bieden u een eerlijke export prijs en de snelste dienst.

Mijn Auto Verkopen voor Export ?

Zeer simpel vul ons Online Formulier gratis en vrijblijvind ofwel email ons de gegevens van uw auto voor export en wij zorgen voor de rest.
Uw export auto verkopen bij ons is gemakkelijk cash* en snel afgehandeld. Onze afdeling opkoper auto export is gespecialiseerd in de export van wagens, wij kennen de exportvraag en beschikken over onze eigen ervaring voor de aankoop van uw export auto.
Is uw auto defect motor versnellingsbak kapotte ofwel is uw auto zonder keuring ofwel met schade aan uw carroserie wij kopen dit voor Export !!!

Bij AankoopVanAutos.be, u krijgt een exportprijs en dit is afhankelijk van de exportvraag.

U wenst als particulier, zelfstandig uw Export Auto Verkopen ofwel bestelwagen vrachtwagen verkopen voor export dan vul onze Online Formulier. Opkoper auto

De Overname van uw export auto gebeurt bij u thuis en wordt daar opgehaald volgens de Verkoopprocedure en dit over heel de Regio West-Vlaanderen en de Regio Oost-Vlaanderen en Regio Antwerpen Regio Limburg…

Kort uitleg over auto verkopen voor export.

Een Export auto verkopen is een oude auto ofwel een auto waar er iets ontbreekt , met veel Kilometers, afgekeurd , verkopen zonder Keuring….

Regio’s waar wij kopen uw export auto

auto opkopers export kortrijk waregem harelbeke kuurne roeselare / auto verkopen voor export Gent Deinze / opkopers export auto west vlaanderen / opkoper export auto oost vlaanderen / opkoper export auto kuurne /opkoper auto export antwerpen leuven brussel / opkoper export auto Aalst./Wij Kopen Uw Export Auto in Heel België.

Treefwoord voor Export Auto

Auto verkopen export / auto voor export aanbieden / opkoper oude auto’s / opkoper auto export / export auto / auto verkopen voor export welke papieren / auto verkopen voor export zonder controle / auto verkopen zonder keuring.

Gent export Auto inkoop 2dehands.be.
U wenst uw auto te verkopen aan een correcte prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dringend op zoek naar tweedehandswagens. 9 mei 2018 1025: Gent. Auto’s’ te koop gevraagd Export. Te koop gevraagd voor export, wij kopen voor export occasie wagens, en lichte vrachtwagen als; Toyota, Nissan, Suzuki Vitara, peugeot etc. auto opkoper

Nodige documenten bij verkoop auto Sleutelmomenten Belfius.

Om uw auto te verkopen hebt u het keuringsbewijs, het gelijkvormigheidsattest en het onderhoudsboekje nodig om aan de koper te overhandigen. Verkoopt u uw auto aan een particulier, dan moet u hem laten keuren. Als uw voertuig in orde is, krijgt u naast het keuringsbewijs ook een aanvraagformulier voor inschrijving dat 2 maanden geldig blijft. Hebt u uw auto binnen deze termijn van 2 maanden niet verkocht, dan moet u hem opnieuw laten keuren.

Het dichtstbijzijnde keuringscentrum vindt u op de site van goca

Let op: de technische controle is niet verplicht wanneer u uw auto aan een garage of autohandelaar verkoopt. In dat geval moet u wel het inschrijvingsbewijs van het voertuig aan de koper (garagist of autohandelaar) overhandigen en op het verkoopcontract volgende clausule laten vermelden: “technische controle ten laste van de koper”. versnellingsbakken revisie

Een Car-Pass

De Car-Pass toont de kilometerhistoriek van uw auto. U moet deze aanvragen bij de autokeuring. U bent verplicht om aan de koper een Car-Pass af te leveren, behalve als de koper een professionele autohandelaar is. Doet u dit niet, dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen.

Let op: zorg ervoor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass.

Meer informatie vindt u op www.car-pass.be .

Auto veropen voor export.
Hallo allemaal,
Binnen 1 à 2 weken mag ik mijn nieuwe wagen verwachten.
Mijn huidige wagen staat al een hele tijd te koop, maar raak er maar niet vanaf.
Vrienden hebben me aangeraden een exporteur te contacteren, zij zouden nog een mooie prijs geven zeiden ze.
Heeft iemand hier al ervaring mee? Is dit betrouwbaar? En ook welke papieren moet ik in orde brengen/meegeven met de opkopers?
Ik vind hierover heel tegenstrijdige info op het internet…

Welke documenten zijn nodig bij de verkoop van een auto? Advocatenkantoor Verherstraeten Leysen Deprouw Ariën.

Het keuringsbewijs, het gelijkvormigheidsattest en het onderhoudsboekje is nodig om aan de koper te overhandigen. Verkoopt u uw auto aan een particulier, dan moet u hem laten keuren. Als uw voertuig in orde is, krijgt u naast het keuringsbewijs ook een aanvraagformulier voor inschrijving dat 2 maanden geldig blijft. Hebt u uw auto binnen deze termijn van 2 maanden niet verkocht, dan moet u hem opnieuw laten keuren. Auto opkoper export
De technische controle is niet verplicht wanneer u uw auto aan een garage of autohandelaar verkoopt. In dat geval moet u wel het inschrijvingsbewijs van het voertuig aan de koper (garagist of autohandelaar) overhandigen en op het verkoopcontract volgende clausule laten vermelden: “technische controle ten laste van de koper”.
Ook nodig : de Car-Pass. Deze toont de kilometerhistoriek van uw auto. U moet deze aanvragen bij de autokeuring. U bent verplicht om aan de koper een Car-Pass af te leveren, behalve als de koper een professionele autohandelaar is. Doet u dit niet, dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen. Zorg ervoor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass.
Bij een verkoop tussen particulieren is een verkoopovereenkomst niet verplicht maar wel aangeraden. Ze wordt opgemaakt in twee exemplaren en door beide partijen (verkoper en koper) ondertekend.
De verkoopovereenkomst moet het volgende vermelden:
– de aankoopdatum
– de namen en adressen van koper en verkoper
– de prijs en de betaalvoorwaarden
– een beschrijving van de auto: merk, model, bouwjaar, cilinderinhoud, motorvermogen, type, chassisnummer, datum eerste inschrijving, kilometerstand …
– de vermelding ‘verkocht in de door de koper gekende staat’

Auto verkopen zonder keuring? Spaargids.be forum.
Stel dat de garage 2000 euro wilt geven, is verkopen aan 3000 euro een goede marge voor EN 100 euro schorsing EN mogelijkse kleinere kosten EN wat winst? Laatst gewijzigd door centiempje op 12 Februari 2016, 0802, 1 keer totaal gewijzigd. Neen mevrouw, ik heb de lotto niet gewonnen, op je centiempjes letten, dat maakt wel degelijk verschil! Berichten: 758 Lid geworden op: 29 Feb 2012 Contact.: Re: Auto verkopen zonder keuring? Bericht door pukkie007 11 Februari 2016, 1947.: Als particulier kan en mag het. Als handelaar mag het officieel niet. Tenzij het export of verkoop tss handelaren betreft.

Verkoopprocedure Belgium.be.
U wilt ook de nummerplaat en het inschrijvingsbewijs aan de koper overdragen. De koper is zelf een garagist of het voertuig dient voor export. In dat geval kunt u de technische controle overlaten aan de koper en moet deze afspraak worden vermeld op de factuur.

Auto export Auto verkopen voor export.
De export van een auto naar België doen we ook vrij regelmatig. De Belgische wetgeving kent voor ons geen geheimen, wij kunnen u precies vertellen welke stappen u moet doorlopen. Wanneer u weet wat u moet doen, bent u sneller klaar en wordt het risico op fouten geminimaliseerd. Kies dus bij het exporteren van uw auto naar België. Auto exporteren naar Frankrijk. Ook heel wat wagens worden voor export naar Frankrijk klaargemaakt. U moet hiervoor nogal wat papieren verzamelen, wanneer u weet wat u doet bent u daar een stuk sneller mee klaar. Weet dat u van alles moet regelen rondom het exporteren van uw auto, infomeer goed naar de export procedure in Frankrijk. Wagen zonder keuring verkopen voor export.

verkoop wagen export welke documenten JuridischForum.be.
Stel zelf een vraag Bekijk oplossingen. verkoop wagen export welke documenten. 1, 3 jaar 7 maand geleden 19 jul 2015 0000.: graag een antwoord op de volgende situatie.: ik wil mijn auto verkopen voor export maar vraag me af of ik ook het inschrijvingsbewijs moet meegeven?